Använder Blogger.
RSS

In The Mood

Hoho. Idag mår jag bra, lite för bra kanske. Städat maniskt, tror jag har fått en liten hypomansläng. Jag kan inte sitta still men eftersom jag vart så mycket inlagd och haft mina matproblem så länge är fysiken helt åt helvete. Nu vill jag gå ut på krogen, ensam, men det är en riktigt dålig idé när man är i det här tillståndet så jag funderar att för min egen skull att ta sömntabletter, kanske till och med Theralen så jag inte gör något dumt. Vågar knappt gå ut för jag VET att jag inte kan hålla mig till att bara köpa något litet.

Att gå på krogen är ju dödsdömt, pratar redan med allt och alla och sedan alkohol på det. Nej, det kan gå riktigt snett.
Så jag är lite i valet och kvalet nu.

Men jag har varit ute idag och ätit lunch, städat och typ. Druckit för mycket kaffe, kan vara det som triggat igång den lilla "manin". Jag har även fått diagnos på Bioplär UNS någon gång men jag vet inte om det stämmer.

Fan vad jag rabblar.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

1 kommentarer:

Eriiza sa...

Aha, då förstår jag! =)
Men det är sällan man skickas till NÄL för sådant,
förutom om det gäller akuta fall av inläggning,
eller akuta medicinutskrifter.
Annars avfärdas man därifrån direkt.
Var bodde du innan? =)
Bor själv i Uddevalla just nu!
http://eriiza.webblogg.se/

Skicka en kommentar

Om mig

Mitt foto
Stockholm, Sweden
Jag är en 25-årig tjej som lever med Emotionellt Instabil Personlighetsstörning och har mycket i ryggsäcken. Börjar äntligen lära mig att hantera mina problem och tar numera tag i mina problem istället för att ta ut mina problem på mig själv i form av olika självskadebeteenden! Jag bloggar för att jag hoppas andra kan läsa och ta hjälp av min historia