Använder Blogger.
RSS

The Next Episode

Det börjar kännas lättare och lättare för varje dag som går. Jag och A kan kommunicera så mycket bättre nu av någon anledning och jag kan äntligen prata med honom vad som händer i mitt känsloliv nu när han inte är så stressad över jobb och sånt!

Jag har spenderat två dagar med en underbar väninna. Hon hälsade på med sin man här i Stockholm och medan männen pratade gick vi i gamla stan och bara pratade och på fredagen lagade vi paj och hade ansiktsmasker på och sådär. Bara chillade helt enkelt.

På fredag skall jag till min psykolog för andra gången, vilket också skall bli skönt. Jag skall även anmäla mig till en online KBT-kurs. Jag gör bara allt för att kunna må bättre. Och min kamp lönar sig. Jag har inte skadat mig i år, jag har inte haft så mycket självmordstankar det senaste och framtiden (om än oviss) ser ljus ut.
Jag har läst ut två böcker sedan den 2:a och imorgon blir det direkt till biblioteket!

Nu måste jag börja forska om aktivitetsersättning och om jag skall ansöka om det nu innan jag blir utförsäkrad i mars.

Idag skall vi antagligen äta middag hos svärmor, får hoppas att A's bror är hemma också. Han har halvt blivit en bror för mig med och det var längesedan vi sågs nu.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Om mig

Mitt foto
Stockholm, Sweden
Jag är en 25-årig tjej som lever med Emotionellt Instabil Personlighetsstörning och har mycket i ryggsäcken. Börjar äntligen lära mig att hantera mina problem och tar numera tag i mina problem istället för att ta ut mina problem på mig själv i form av olika självskadebeteenden! Jag bloggar för att jag hoppas andra kan läsa och ta hjälp av min historia