Använder Blogger.
RSS

Busy Land

Jag har många gånger försökt sätta mig och blogga, men det är så mycket som händer i mitt liv att jag vet inte vart jag skall börja!
Jag är en extremt komplicerad människa, jag är i alla fall komplicerad för mig själv.
Jag tänkte börja med en sak, det är jag och en vän som heter Bulimia Nervosa. Jag kämpar med vikten, är nu på min högsta vikt någonsin och trots att jag vet att det går inte att missbruka mat, det funkar liksom inte på så många nivåer, men så finns det den där sidan som vill offra allt bara för att bli smal igen. Och det är en konstant kamp.

En missbrukare av droger eller alkohol utsätts inte för att man måste ta lite av sin drog i lagom doser varje dag. Varje gång jag blir hungrig får jag ångest, ibland kan jag inte äta alls, oftast (just nu) blir det tvärtom, jag kan inte kontrollera mig och äter för mycket.

Denna eviga kamp är mycket påfrestande. Och ingen som inte är där kan faktiskt förstå hur det känns. Jag förstod inte själv innan jag blev sjuk.

Puh..
Ibland är det skönt att bara lufta lite tankar...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

3 kommentarer:

Yuna sa...

Kämpa på! Kram

Sandra "PiiK" - Kiss me with your bloody lips, and drive me insane! sa...

du är inte ensam. vi är många komplicerade människor här ute <3

kämpa på.

Atara sa...

Känner igen mej så mycket i din text. Man vet så mycket bättre på ett intellektuellt plan, men ändå är kampen inuti svår.

Kämpa på, säger jag med!

Skicka en kommentar

Om mig

Mitt foto
Stockholm, Sweden
Jag är en 25-årig tjej som lever med Emotionellt Instabil Personlighetsstörning och har mycket i ryggsäcken. Börjar äntligen lära mig att hantera mina problem och tar numera tag i mina problem istället för att ta ut mina problem på mig själv i form av olika självskadebeteenden! Jag bloggar för att jag hoppas andra kan läsa och ta hjälp av min historia