Använder Blogger.
RSS

Oj, har inte skrivit på länge och det har den enkla förklaringen att jag mått SKIT!
Det blev en tripp till IVA och psyk, ('nuff said) för några veckor sedan. Efter det har jag sakta men säkert försökt ta mig upp i sadeln igen. Med hjälp av min underbara familj känner jag mig nu nästan bättre än innan intox.
Kanske var det just vad jag behövde rent mentalt för att tillslut inse vad jag har hållt på med i alla dessa år.
Jag har mer ärr på mina lår än någon människa kan räkna till, mina armar är inte vackra de heller. Jag har tagit jag vet inte hur många överdoser och jag har lekt med mitt liv.

Åren på psyk är över, jag gick med på att lägga in mig på IVA bara för att de hotade med LPT om jag inte gjorde det frivilligt, så en natt där och utskrivning på morgonen!
Men vad jag har gjort mot mina anhöriga gör mer ont än jag orkar tänka på. Just nu måste jag fortsätta kämpa för mig själv, ingen annan.
Jag kan aldrig hoppas på att bli en mor, hustru, syster och dotter om jag inte kan ta hand om mig själv!

Så, under tiden har jag hunnit fylla 25, blivit förkyld och lite crappy, omvärdera hela min existens och börjat kolla på lägenhet, större och längre bort från stan.
Så om någon har en 2+rok runt Stockholm och vill flytta till en mycket mindre men väldigt billig lägenhet precis utanför tullarna.
Skriv!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Om mig

Mitt foto
Stockholm, Sweden
Jag är en 25-årig tjej som lever med Emotionellt Instabil Personlighetsstörning och har mycket i ryggsäcken. Börjar äntligen lära mig att hantera mina problem och tar numera tag i mina problem istället för att ta ut mina problem på mig själv i form av olika självskadebeteenden! Jag bloggar för att jag hoppas andra kan läsa och ta hjälp av min historia