Använder Blogger.
RSS

The Silence Thereafter

Idag är en sån där dag då vädret totalt påverkar mig. Jag känner mig tom, gör det jag skall på rutin, långsamt med tankar i huvudet som inte kan stillas!
Saker kommer tillbaka, nya problem hopar sig. Jag är bokstavligt talat den där personen som inte öppnar räkningarna. Jag orkar inte tänka på det, pengar är fan roten till allt ont. Det känns i alla fall så när man inte har några.

Sätter på massa Black Metal och kurar ihop mig mellan varven av tvätt och städning. Älskling är hos sin mamma och jag känner nästan att det är skönt. Jag vill vara ensam nu. Vill inte synas, vill inte prata. Jag vill bara vara själv helt enkelt!
Ibland har jag sådana dagar då allt och alla känns som en stor börda.
Någon som känner igen sig?

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 kommentarer:

Katarina sa...

Ja, jag är övertygad om att vi är många som känner igen oss i det du beskriver. Känslan av att vilja stänga hela världen ute, för att bara orka med sina egna andetag. Styrka!

inzi sa...

hej, inzi här från sisters in arms

du har inte skrivit på ett tag på sisters (inget krav) vilket inte är några konstigheter förstås.. det här är bara jag som surfar runt lite

Är allt bra med dig?
kram

Skicka en kommentar

Om mig

Mitt foto
Stockholm, Sweden
Jag är en 25-årig tjej som lever med Emotionellt Instabil Personlighetsstörning och har mycket i ryggsäcken. Börjar äntligen lära mig att hantera mina problem och tar numera tag i mina problem istället för att ta ut mina problem på mig själv i form av olika självskadebeteenden! Jag bloggar för att jag hoppas andra kan läsa och ta hjälp av min historia