Använder Blogger.
RSS

Arisen From the Ashes

Jag har bloggat mycket förr, men snarare på ett extremt negativt sätt. Jag har vart med om för mycket redan, inläggningar, dödsfall och självdestruktivitet. Nu bryter jag cirkeln, nu börjar jag om på nytt så här är jag;

Jag är en 25-årig tjej som numera bor med min pojkvän i Stockholm men är uppväxt i en småstad på västkusten. Jag lider av Borderline Personlighetsstörning och livet. Ibland känns det så i alla fall. Jag har gått genom eld och vatten för att komma ut på andra sidan, redo att möta nya öden!
Jag har även haft ett extremt allvarligt självskadebeteende med permanenta både ärr och nervskador, ätstörningar (som jag fortfarande tampas med), gjort flera allvarliga självmordsförsök och varit inlagd sammanlagt ett och ett halvt år av mitt liv och jag tänker se till att det inte blir en dag till!

Och det är framför allt just det faktum att jag fortfarande lever och mår bättre för var dag som går som gör att jag vill berätta min historia och dela med mig av hur jag sakta men säkert kommer på fötter igen.

Until then

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Om mig

Mitt foto
Stockholm, Sweden
Jag är en 25-årig tjej som lever med Emotionellt Instabil Personlighetsstörning och har mycket i ryggsäcken. Börjar äntligen lära mig att hantera mina problem och tar numera tag i mina problem istället för att ta ut mina problem på mig själv i form av olika självskadebeteenden! Jag bloggar för att jag hoppas andra kan läsa och ta hjälp av min historia