Använder Blogger.
RSS

Coming Home

Vaknade halv sex av att älsklingen kom hem från krogen, kunde somna om och vaknade åtta igen. Nu har jag gjort mig i ordning och skall dra och hämta biljäveln från verkstaden och sedan skall jag åka hem till hemstaden och packa ihop det sista från lägenheten innan jag hyr ut den.

Att åka hem ger mig sjuk ångest faktiskt, mår inte alls bra av det men det är inte mycket att göra. Det jobbigaste är att älskling måste stanna i Stockholm och jobba så jag får göra allt själv. Kanske struntar jag i att sova i lägenheten och sover hos mormor och morfar istället. Har en läkartid imorgon och en psyktid på måndag.
Jag hade tänkt att hälsa på en väninna på vägen men bilen pajade och jag får den inte förrän idag, dock så funderar jag ändå på att hälsa på henne. Hon är gravid och jag har hittat världens coolaste hårdrocks-pekbok till hennes dotter. Hennes man är också musiker och nära vän med min ögonsten.

Nej, ingen idé att dröja med att hämta bilen egentligen. Måste bara komma på ett sätt att bli av med trycket i bröstet utan att ta benzo eller värre.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

1 kommentarer:

Me Myself & I sa...

Hej gumman <3 Kul att du börjat blogga igen. Då ska jag allt läsa :-) Hoppas du mår bra och har det bra. Puss på dig

Skicka en kommentar

Om mig

Mitt foto
Stockholm, Sweden
Jag är en 25-årig tjej som lever med Emotionellt Instabil Personlighetsstörning och har mycket i ryggsäcken. Börjar äntligen lära mig att hantera mina problem och tar numera tag i mina problem istället för att ta ut mina problem på mig själv i form av olika självskadebeteenden! Jag bloggar för att jag hoppas andra kan läsa och ta hjälp av min historia