Använder Blogger.
RSS

Cause and Effect

Idag vaknade jag fan innan tuppen. Har mycket jobbiga drömmar och dessutom är jag ovan att sova ensam i den stora sängen. Så det var bara att gå upp halv sex och sätta på kaffet. Det gör inte så mycket för jag skall hämta älskling idag och köra honom till ett möte och åker hemifrån halv nio.

Jag har blivit bättre på det här med mat, jag har lidit av Anorexi tidigare, sedan Bulimi och nu mest UNS och har tröttnat rejält på skiten. Att skämmas för att man hetsätit så mycket att man inte kan röra sig och dessutom förklara vart alla pengar tagit vägen. Nej tack! Så jag försöker äta regelbundet och de senaste dagarna har jag till och med lagat middag. Något som jag inte gjort på över fem år!
Jag skulle testa att gå till OA, anonyma överätare i söndags men blev förhindrad. Men bara att jag tänker på att göra något åt det är bra.
Men jag måste erkänna att jag kan inte slänga mina kläder i str 34, jag vill kunna, naturligt, komma i de igen!

Sedan har jag försökt ordna upp våran ekonomi och fikade med svärmor igår. Det var riktigt trevligt och även om vi kanske kom på en lite dålig fot i början känns det som att vi bygger upp vår relation nu och det är jätteskönt. Jag har ju trots allt planerat att spendera resten av livet med A och då kommer hon alltid vara en del av det.
Överhuvudtaget känns det som att jag kommer bra överens med hela hans familj, speciellt hans bror som är hur underbar som helst. Och dessutom avgudar mina morföräldrar A, något de inte gjorde med mitt ex, eller mina ex när jag tänker efter.

Även om våra liv inte är enkla försöker jag att fokusera på ljuspunkterna i vardagen och när A mår sämre blir jag per automatik starkare och vice versa. Det är precis så ett bra förhållande skall se ut!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Om mig

Mitt foto
Stockholm, Sweden
Jag är en 25-årig tjej som lever med Emotionellt Instabil Personlighetsstörning och har mycket i ryggsäcken. Börjar äntligen lära mig att hantera mina problem och tar numera tag i mina problem istället för att ta ut mina problem på mig själv i form av olika självskadebeteenden! Jag bloggar för att jag hoppas andra kan läsa och ta hjälp av min historia