Använder Blogger.
RSS

Timesteps

Är det inte bara att älska livet när hela djävla kroppen bestämmer sig för att ge upp...samtidigt?
Har haft sjukt ont i huvudet inatt, vet visserligen vad det beror på, rökning! Jag röker för mycket helt enkelt! Men eftersom jag är för fattig för huvudvärkstabletter får lite Resorb funka, hoppas jag. Då får kroppen åtminstone vätska!
Sedan underbara surprise nummer två, handleden börjar fucka igen. Mina handleder har alltid gjort det i perioder, ingen har kunnat hitta något fel och nu har det inte hänt på några år tror jag, förrän idag. Hade inget stödvävs-grejs så en liten bit gasbinda får duga för att stötta upp handleden.
Måste be min älskling om pengar!

Hade sjukt svårt att sova igår, var helt slut och trött på mina sömntabletter (1 Lergigan forte och 2 Propavan om någon är intresserad) men ändå låg jag och vred mig. Har inte orkar hämta ut mina Zopiklon heller eftersom jag tar de väldigt sällan, kanske två gånger i månaden på sin höjd. Och så drack jag kopiösa mängder kaffe igår också, hjälpte kanske inte heller.

Egentligen skulle jag kört ut sångaren till studion idag och då även fått pussa på min älskling men det löste sig att han kunde åka med en annan snubbe som ändå skulle dit och vi har inte råd med bensin bara för att jag skall kunna ha 10 minuter med baby, för det är typ vad han hinner med nu. Men snart är skivan klar och då har jag all tid i världen att mysa med honom.
Så idag skall jag ta tag i lägenheten lite. Skall planera hur jag kan göra om med enkla medel med hjälp av svärmor.

Här har jag något som jag äntligen fått in i skallen av mamma. Var dig själv! Om du är det kommer folk tycka om dig och gör de inte det är det deras problem.
Svärmor tyckte inte om mig i början, alls! Jag tror det berodde väldigt mycket på mina ärr, även om älskling har några få själv har han inte skurit sig en hundradel av vad jag har gjort, mina armar ser fördjävliga ut och det är inte ens där jag skadat mig. Jag har alltid skämts så innan har det vart låren som råkat illa ut, så jag alltid kunde dölja det.
I alla fall, hon sa klart och tydligt att hon inte tyckte om mig, jag blev ledsen såklart, hon kände mig inte ens, men jag har bara varit mig själv och dessutom visat att jag vill samma sak som henne, det bästa för hennes son!
Nu har hon bjudit över mig trots att A inte är hemma och han är jätteglad såklart! Ingen vill ju att de man älskar skall hata varandra!

Jaja, tror jag skall försöka sova någon timma till, kanske huvudvärken ger sig.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Om mig

Mitt foto
Stockholm, Sweden
Jag är en 25-årig tjej som lever med Emotionellt Instabil Personlighetsstörning och har mycket i ryggsäcken. Börjar äntligen lära mig att hantera mina problem och tar numera tag i mina problem istället för att ta ut mina problem på mig själv i form av olika självskadebeteenden! Jag bloggar för att jag hoppas andra kan läsa och ta hjälp av min historia