Använder Blogger.
RSS

Negative Thinking

Är så infernaliskt trött på mitt eget huvud och alla tankar som snurrar runt i 190 knyck, där ligger problemet! Att jag aldrig kan slappna av såvida jag inte typ knarkar vilket ju inte är något bra alternativ!

Igår var jag typ sur, jag var inte det på riktigt, men typ på att A inte bara ville umgås med mig när de inte spelade in utan att vi umgicks alla. Jag menar, vi bor ihop, vi har hur mycket tid som helst för oss själva, och det var inte så att han ignorerade mig och bara umgicks med de andra utan det var alla som umgicks helt enkelt. Det är ju bara normalt, jag har ju inte patent på honom bara för att vi är ihop. Nej, allt det där är mina egna djävla hjärnspöken och det värsta av allt är att jag vet om det, och ändå kan jag inte släppa det!

Äckliga Borderline säger jag bara, jag är så innerligt trött på att veta om att jag tänker fel men inte veta hur jag skall göra för att reparera det!
Jag hoppas min psykiater från hemstaden ringer imorgon och skickar remiss till psyk här i Stockholm så jag kan få börja på samtal igen. Jag har inte gått på regelbunden samtalsterapi på ett halvår och det känns faktiskt. Även om jag inte mått såhär bra på många år är det fortfarande inte bra och jag vill inte behöva gå runt med Stesolid i handväskan jämt utifall-om-att. Jag vill inte ta en massa mediciner för att klara av livet, jag vill leva som alla andra, fri från ångest, fri från självmordstankar, fri från vården!

Men det första steget för att förändra ett invant tankemönster är att se det! Nu är det bara att "förklara för mig själv" att mina känslor styr inte mig!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

1 kommentarer:

Eriiza sa...

Haha, tack, har fått väldigt många "hat"-kommentarer,
och de som står för vilka de är respekterar jag,
resten blir jag bara trött på.
Om de nu har så svårt med min blogg, vem har tvingat
dem att läsa skiten??
Det är väl bara att klicka sig ur!? ;D

Hehe, jag kan snöa in på saker i några veckor, oftast
tappar jag intresset, men sedan dyker det upp igen! =D

http://eriiza.webblogg.se/

Skicka en kommentar

Om mig

Mitt foto
Stockholm, Sweden
Jag är en 25-årig tjej som lever med Emotionellt Instabil Personlighetsstörning och har mycket i ryggsäcken. Börjar äntligen lära mig att hantera mina problem och tar numera tag i mina problem istället för att ta ut mina problem på mig själv i form av olika självskadebeteenden! Jag bloggar för att jag hoppas andra kan läsa och ta hjälp av min historia