Använder Blogger.
RSS

Living Dead Girl

Ångest! Och klockan är inte ens halv sju. Känns ju underbart.
Jag borde vara överlycklig idag eftersom jag skall hämta min älskling från studion och inte köra tillbaka honom förrän imorgon!
Men det kan ha att göra med alla drömmar.
Jag drömde bland annat att jag skulle köra runt ett hockeylag till matcher, köpte nya bussar men ingen buss var bra nog åt en viss person.
Denna personen är en gammal klasskamrat, som aldrig någonsin var ett uns trevlig mot mig. Han var bara dryg jämt och ständigt.

Jag har aldrig varit mobbad, eller jo men inte direkt i någon egentlig mening, mer utanför bara. Ibland undrar jag om det kan vara värre, att inte ens vara värd någon tid alls.
Jag jämför egentligen inte, det ena är inte lika med det andra antar jag. Jag vet inte hur det är att bli riktigt mobbad och jag är glad för det. Jag brukade vara den som sa åt folk att inte döma när en ny kille kom till skolan som var en riktig "nörd" för att han sagt si eller så. Jag brukade säga att de visste inte varför han reagerade så, kanske har han BLIVIT väldigt mobbad?

Men jag blev inte det förutom i några korta perioder, jag blev däremot utfryst. Jag hade mina vänner, jag var aldrig helt ensam, men jag ville bara bli accepterad för den jag var. Vilket jag aldrig blev.
Kanske är det därför mitt självförtroende är som det är?
Det är lätt att fejka, och ofta fejkar jag även för mig själv. Men långt där inne bakom ett stålverk av skal är bara en liten flicka som vill bli accepterad för den hon är.
Jag försöker att hålla den lilla flickan från omvärlden, hon orkar inte bli sårad mer. Hon vill bli sedd och älskad. Hon vill att någon håller om henne och säger att hon aldrig mer behöver känna smärta.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

1 kommentarer:

Eriiza sa...

Oh, tack så mycket! =D
Gillar att blanda stilar, blir finast
så, enligt mig så klart. ;)

Men du har också blivit mobbad!
Mobbning måste inte innebära enbart
slag, elaka ord, och att bli utfrusen
är precis lika mycket mobbning som
det andra..
Och ofta är det värre att ingen talar
med en, än att bli puttad på..
Då syns man i alla fall..
Om du förstår hur jag menar?

Skicka en kommentar

Om mig

Mitt foto
Stockholm, Sweden
Jag är en 25-årig tjej som lever med Emotionellt Instabil Personlighetsstörning och har mycket i ryggsäcken. Börjar äntligen lära mig att hantera mina problem och tar numera tag i mina problem istället för att ta ut mina problem på mig själv i form av olika självskadebeteenden! Jag bloggar för att jag hoppas andra kan läsa och ta hjälp av min historia