Använder Blogger.
RSS

Where Is My Mind?

Ibland gör sig min emotionella instabilitet påmind och hela mitt känsloliv blir en enda storm som (för tillfället) aldrig verkar sluta! Igår stängde Telia av min mobil på grund av ett missförstånd, jag trodde att räkningen var betald helt enkelt.
Det enda jag kunde tänka på var att ta livet av mig. Det är mitt svar på allt som går lite snett, i mitt huvud. Det är en automatisk tanke som fortfarande kommer eftersom jag tänkt så i så många år. Jag har tagit kontakt med psyk här i Stockholm och så fort de har fått en remiss kan jag få tid där och det första jag vill ha hjälp med är just att få bort mina katastroftankar och hitta ett bättre sätt att hantera ångesten. Igår var det enda jag kunde göra att ta mina vid behovsmediciner (benzo) och jag hatar att ta de.
A har hjälpt mig att sluta med de eftersom jag har varit beroende av benzo i flera år, och att jag dessutom hade stora doser.

När allt lugnat sig åkte jag och fikade med min lillasyster och när jag kom hem var jag mycket lugnare. Men eftersom älskling är i studion var jag ensam när jag upptäckte det här och jag visste varken in eller ut för tillfället.
Jag vägrar låta mig styras av min BPS och tänker kräva hjälp att bli av med de värsta symtomen och få verktyg som inte är medicinska att hantera ångesten när den blir som värst!

Sedan pratade jag länge med min underbara väninna i telefon (vi har en extra telefon som ligger och skräpar som jag använder just nu) och bara att prata om diverse med henne hjälpte också.
Att jag har ett så bra nätverk av vänner och familj gör också att ångesten blir lättare att hantera.

Annars har jag äntligen köpt en kolsyrepatron till min Sodastream och har i vattenmelon eller gurka i vattnet vilket gör att det fan är godare än om jag hade köpt Ramlösa!
Idag hade jag tänkt att åka till studion och hälsa på älsklingen. Saknar honom varje sekund han inte är med mig! Fast hade jag inte gjort det hade det varit något allvarligt fel.

Nu skall jag försöka hitta en låt jag kan spela på min systers bröllop som är snart. Ingen vet om det än men det får bli min present till henne, måste bara hitta en bra låt att öva in.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Om mig

Mitt foto
Stockholm, Sweden
Jag är en 25-årig tjej som lever med Emotionellt Instabil Personlighetsstörning och har mycket i ryggsäcken. Börjar äntligen lära mig att hantera mina problem och tar numera tag i mina problem istället för att ta ut mina problem på mig själv i form av olika självskadebeteenden! Jag bloggar för att jag hoppas andra kan läsa och ta hjälp av min historia