Använder Blogger.
RSS

Would?

Ringde mobila akut teamet igår. Jag ville bara att de skulle komma hit, prata med mig, förklara att allt skulle bli bra. Men jag vågade inte säga det i telefon. Så jag bad bara om en utskrift Zopiklon, och det fick jag ändå ta med min gamla läkare. Hon är min läkare ända tills dess att jag kliver in hos den nya på måndag.


Varför har jag så svårt att be om hjälp?
Fick ett nervsammanbrott (igen) i måndags och satt som en död, kunde bara tänka att min syster skall gifta sig snart, kan inte kanta hennes bröllop med blod.
Det skall vara den lyckligaste dagen i hennes liv.
Har inga självskadetankar, bara allvarliga!!!! självmordstankar när jag får de. I mitt huvud är självmord svaret på allt.

Så tillbaka till bröllopet jag nämnde, idag måste jag hitta en bröllopspresent! Det behöver inte vara dyrt men personligt! Hade nästan vart enklare att trolla fram pengar än att hitta något just personligt men Stockholm är en stor stad med många affärer, någonstans måste det finnas den perfekta presenten!
Tips snabbt?

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

3 kommentarer:

Eriiza sa...

Tack, jag försöker.
Är nog klar med tavlan/klockan snart..
Måste bara sluta må illa av all stress,
annars spyr jag väl på tavlan. ;D

Hur går det med din destruktivitet?

Eriiza sa...

Roligt att du är med och tävlar, just nu
står det mellan dig och en annan tjej..
Spännande! =D

Det är inget alls, utan du får köpa till eget
lim till håret.

Eriiza sa...

Grattis till ett skadefritt år! =D
Det är stort!!!

Skicka en kommentar

Om mig

Mitt foto
Stockholm, Sweden
Jag är en 25-årig tjej som lever med Emotionellt Instabil Personlighetsstörning och har mycket i ryggsäcken. Börjar äntligen lära mig att hantera mina problem och tar numera tag i mina problem istället för att ta ut mina problem på mig själv i form av olika självskadebeteenden! Jag bloggar för att jag hoppas andra kan läsa och ta hjälp av min historia