Använder Blogger.
RSS

Witheraway

Älsklingen vet inte och det är såklart inte hans fel men han fällde en kommentar om att jag gått upp i vikt, det blev liksom droppen. Så igår åt jag en ringmunk och idag har jag ätit ett äpple. Thats it!
Mia håller ett hårt grepp om mig, det är som att hon sovit och nu totalt sugit klorna i mig igen. Och jag står liksom utanpå och ser på vad jag gör, utan att kunna göra något åt det! Jag försöker, öppnar kylskåpet, tittar länge och lurar mig själv att jag tar något snart. När snart är vet jag inte, men antagligen en annan dag om Mia får bestämma.

Men idag skall jag på möhippa, nykter sådan eftersom bröllopet står imorgon och jag kör dessutom. Där blir det kanske mat, jag är rädd. Jag hatar när ätstörningen bara slår klorna i en och det finns inget att sätta emot. Men samtidigt, vad underbart det skulle vara att komma i mina gamla kläder i str. 34.
Jag är så kluven, A frågade igår om jag inte kunde tänka mig att be om hjälp med det här på måndag när jag skall till psyk, mitt svar liknar säkert alla berondepersoners; ett jakande kanske fastän.
Jag vet inte om jag vågar söka hjälp, jag vet inte vad de kommer göra mot mig!


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

1 kommentarer:

Anonym sa...

Tack för din kommentar! :) Jag fortsätter kämpa, och gör det du också! Jag lade till dig på min bloggroll, hoppas det var okej. :) KRAMAR!

Skicka en kommentar

Om mig

Mitt foto
Stockholm, Sweden
Jag är en 25-årig tjej som lever med Emotionellt Instabil Personlighetsstörning och har mycket i ryggsäcken. Börjar äntligen lära mig att hantera mina problem och tar numera tag i mina problem istället för att ta ut mina problem på mig själv i form av olika självskadebeteenden! Jag bloggar för att jag hoppas andra kan läsa och ta hjälp av min historia